1’inci Uluslararası Kanser Günleri' nde CÜTAM standı ilgi gördü

Çağımızın en yaygın sağlık sorunlarından biri kansere çözüm üretmek amacıyla Üniversitemiz tarafından “1’inci Uluslararası Kanser Günleri” gerçekleştirildi. Kongrenin son günúnde müdúr yardımcımız Doç. dr. Ali Özer, Danimarka Sağlık Bilimleri Enstitüsü Kolorektal Onkoloji Cerrahı, gururumuz Prof.Dr. İsmail Göğenur hocamızla, ArGe merkezimizdeki cihazlarımız ve kullabılabilirliğin arttırılması, hücre görüntüleme imkanları üzerine kısa bir temas gerçekleştirdi. Hocamıza katılımları ve değerli sunumları, önemli paylaşımları için teşekkür ediyoruz. Kongrenin son gün Gala yemeğinde yoğun katılımla kongre başarılı bir şekilde tamamlandı. Tüm yerli ve yabancı misafirlerimize Merkezimize gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür ederiz.